Algemeen
Inloop van ZoCo bezoekt chocolaterie Bon Bien in Geesteren
GEESTEREN - De groepen van de woensdag- en vrijdagmorgen van de Inloop van st. ZoCo Geesteren bezochten woensdagmorgen 9 april chocolaterie Bon Bien aan de Dorpsstraat in Geesteren.
De eigenaar van Bon Bien gaf een duidelijke uiteenzetting van hoe de werkwijze is van het maken van zeer luxe bonbons. Een proces dat een week in beslag neemt. Op donderdag starten de eerste voorbereidingen en de woensdag erop zijn de bonbons gereed. Het hele proces vraagt veel vakmanschap en is een uiterst precisie werk. Een kleine afwijking aan de bonbon wordt niet getolereerd. Bon Bien heeft een brede afzet markt in heel Nederland. Ook worden speciale wensen van een klant ingewilligd. Bijna alles is mogelijk.
In de winkel was duidelijk te zien dat we in de paastijd leven. Hele kunstwerken in de vorm van paashazen, eieren in alle soorten en maten waren te bezichtigen. De bezoekers van de Inloop werden goed getrakteerd op de luxe bonbons, hetgeen goed in de smaak viel.
Bij het naar huis gaan kregen alle bezoekers heerlijke chocolaatjes mee. Namens st. ZoCo bood Leo Stamsnieder een bloemenbon aan. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend.
De Inloop van st. ZoCo in erve Kampboer is nu elke week ook te bezoeken op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk is de Inloop ook geopend op de woensdagmorgen en de vrijdagmorgen.